Schalken maalivahti ja kapteeni Alexander Nübel on saanut Saksan jalkapalloliitolta neljän ottelun pelikiellon.

Nübel, 23, sai sunnuntaina suoran punaisen kortin ottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan. Eintrachtin Mijat Gaćinović oli päästä karkumatkalle, mutta Nübel tuli maaliltaan pitkälle vastaan ja hyppäsi jalka ojennettuna palloon, mutta osuikin nappulat edellä Gaćinovićin rintakehään.

Myös Gaćinovićin ottelu päättyi siihen paikkaan, mutta tiettävästi hän ei loukkaantunut pahemmin. Nübel pyysi bosnialaiselta anteeksi heti taklauksen jälkeen ja myös ottelun päätyttyä. (katso Viafreen video).

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Taklauksen vastaanottanut Mijat Gacinovic tuli vaihtoon tilanteen seurauksena, mutta ei onneksi tainnut loukkaantua pahemmin.

#bulifi #SuoraYhteys

viasatsport.fi/article/fac6ed…

Schalke pelasi noin puoli tuntia alivoimalla, mutta piti loppuun asti kiinni 1-0-johdostaan.

Nübel sai pelikiellon lisäksi myös 12 000 euron sakon. Schalke kertoi tiedotteessaan, että se on maalivahtinsa kanssa hyväksynyt jalkapalloliiton antaman rangaistuksen.

Schalke-vahdilta jää pannan myötä väliin tämän vuoden viimeiset ottelut, Wolfsburgia ja Freiburgia vastaan, sekä ensi vuoden kaksi ensimmäistä peliä, joissa Schalke kohtaa Borussia Mönchengladbachin ja Bayern Münchenin. Hän on seuraavan kerran käytettävissä tammikuun lopussa Hertha Berliniä vastaan.

FC Schalke 04

@s04
#S04-Update: Alexander #Nübel wird für vier Spiele gesperrt ℹ️

Mehr dazu hier ➡️ s04.de/Nuebel