SJK hankki Veikkausliigan tähtipuolustajan

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen laitapuolustaja Niko Markkulan kanssa.

Jyväskylän JJK:ssa jalkapallo-oppinsa saanut Markkula, 29, edusti edellisen kolmen kauden ajan FC Interiä, jossa hän saavutti viime vuonna Suomen Cupin mestaruuden ja päättyneellä kaudella Veikkausliigassa hopeaa. Hän on urallaan pelannut myös FC Hakassa ja ruotsalaisessa Eskilstunassa.

– Liityn erittäin hyvillä fiiliksillä SJK:n vahvuuteen. Kartoitin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ulkomailta, mutta lopulta näin SJK:n ylivoimaisesti parhaana vaihtoehtona. Olen erittäin innoissani päästessäni suomalaisvalmentajien ehdottomaan kärkeen kuuluvan Jani Honkavaaran valmennukseen, koska hänen pelityylinsä tukee omia vahvuuksiani erinomaisesti. Olen saanut Honsusta muilta pelaajilta pelkästään positiivisia kommentteja ja odotankin jo malttamattomana tammikuun alussa alkavia joukkueharjoituksia, kommentoi Markkula SJK:n tiedotteessa.

– OmaSp Stadionille ensimmäistä kertaa kotijoukkueen väreissä astuminen tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus. Olen pelannut täällä muutaman kerran vierasjoukkueen riveissä ja vaikka muistot niistä otteluista olekaan välttämättä pelkästään positiivisia, ovat maalin takana intohimoisesti ääntä pitävät kannattajat jääneet vahvasti mieleeni. Kannattajapäädyn meteli on parhaimmillaan juuri sellainen, jonka edessä jokainen jalkapalloilija haluaisi pelata viikosta toiseen.

SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ja edustusjoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara ovat mielissään uudesta hankinnasta.

– Olemme todella onnellisia siitä, että Niko päätti liittyä osaksi SJK-perhettä ottaakseen seuraavan askeleen urallaan. Hän tuo joukkueeseemme lisää ulottuvuuksia ja sopii täydellisesti siihen pelityyliin, millä haluamme pelata tulevaisuudessa, sanoo Dorman.

– Nikon tuleminen Seinäjoelle on hieno juttu. Niko on pelaaja, jolla on vielä nälkää jäljellä ja uskoakseni hän omaa edelleen lunastamatonta potentiaalia. Hän pelasi hyvän viime kauden, mutta haluaa edelleen parantaa. Se kertoo hänestä paljon. Nikon profiili hyökkäävänä laitapuolustajana sopii meille erinomaisesti, mutta yhteinen tavoitteemme on monipuolistaa hänen pelaamistaan entisestään. Odotan innolla yhteistyötämme, lisää Honkavaara.

Kaikkiaan Markkula on pelannut Veikkausliigassa 133 ottelua ja Ykkösessä 61 ottelua. Päättyneellä kaudella hän nousi myös Suomen A-maajoukkuerinkiin, mutta debyytti Huuhkajissa on vielä tekemättä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!