Teemu Pukin agentti kommentoi suojattinsa tilannetta tammikuun siirtoikkunassa Valioliiga.comille

© Kuva: Getty Images

29-vuotias suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt Valioliigan sarjanousija Norwichille tällä kaudella yhdeksän maalia, eli pyöreästi liki puolet joukkueen 19 osumasta. Pukki on Valioliigan maalitilastossa jaetulla seitsemännellä sijalla.

Vaikka Pukki onkin tullut ryminällä sisään Valioliigaan, ei Norwichista joukkueena voi sanoa samaa. Kanarialinnut on hävinnyt 13 peliään 19 mahdollisesta, ja on 12 pisteellään sarjassa vihoviimeisenä. Viimeisellä säilyjän paikalla sarjassa olevaan West Hamiin on eroa seitsemän pistettä.

Kauden yllettyä puoliväliin ovatkin alkaneet myös spekulaatiot siitä, missä Pukki tulevaisuudessa pelaa, jos Norwich putoaa sarjasta. Taso riittää selkeästi Valioliigaan, ja monet arvelevat rahakkaan siirron olevan mahdollinen kenties jo tammikuussa. Pukin agentti Teemu Turunen ei kuitenkaan pidä siirtoa jo kesken kauden erityisen todennäköisenä.

– ”Teme” on sitoutunut pitämään seuran sarjassa. Fakta on myös se, että aika paljon pitää laittaa rahaa likoon, että siirto olisi edes teoriassa mahdollinen, Turunen kommentoi Valioliiga.comille.

Teemu Pukin sopimus Norwichin kanssa ulottuu vuoteen 2022. Transfermarkt-sivusto arvioi suomalaisen markkina-arvoksi kymmenen miljoonaa euroa, mutta todennäköisesti hyökkääjästä pitäisi maksaa vielä paljon enemmän, jotta Norwich suostuisi miehen myymään.