Valmentajarulettia kauneimmillaan – Saako Jesse Joronen vanhan luotsinsa pikavauhtia takaisin?

© Kuva: Getty Images

Elettiin marraskuun viidettä päivää, kun pelaajana maailmanmestaruuden voittanut Fabio Grosso nimitettiin Serie A:n sarjanousija Brescian uudeksi valmentajaksi. Alkukausi oli ollut nihkeä, ja niinpä Eugenio Corini sai väistyä.

Grosson johdolla meno on ollut entistäkin tukkoisempaa, ja nyt näyttääkin siltä, että Grosson urakka Bresciassa on jäämässä alle kuukauteen. Tuttomercatoweb ja Sky Sport Italian Gianluca di Marzio arvelevat, että Grosso saattaa saada kenkää jo lähitunteina. Ja kuinka ollakaan, valmentajaksi on palaamassa lyhyen poissaolon jälkeen Eugenio Corini.

Grosso on luotsannut Bresciaa vain kolmen ottelun verran. Joukkue on hävinnyt ne kaikki, ja vieläpä tylyllä maalierolla 0-10. Lisäksi Grosso riitaantui tähtipelaaja Mario Balotellin kanssa ja hyllytti tämän joukkueesta.

Corini ehti valmentaa Bresciaa ennen potkujaan 14 kuukauden ajan, luotsaten joukkueen Serie B:stä pääsarjaan. Nyt Brescia on sarjan viimeisenä, voitettuaan vain kaksi peliä 14:sta. Brescian maalivahti Jesse Joronen on ollut joukkueensa selkeää parhaimmistoa koko kauden, ja vahvasti ylityöllistetty ottelusta toiseen.

Lähde: Football-Italia


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!