© Kuva: Getty Images

Wigan – West Bromwich: Putoaja- ja nousijakandidaatti vastakkain

Championship
Wigan – West Bromwich
Keskiviikko 11.12. klo 21:45

Championshipissä pelataan viikkokierrosta ja otan noston Wiganin ja West Bromwichin välisestä ottelusta. Joukkueet operoivat eri puolilla sarjataulukkoa: Wigan on voitottoman putken myötä valunut putoamisviivan alle. West Bromwich puolestaan paistattelee voittoputkessa ja on suoran nousijan paikalla toisena. Joukkueen välinen tasoero näyttää suurelta ja sitä se onkin.

Olen jo alkukaudesta veikkaillut Wigania putoajaksi ja viimeaikaisten esitysten myötä tämä uhka alkaa realisoitumaan. Paul Cookin suojatit ovat ottaneet viimeisestä kuudesta ottelusta ainoastaan yhden pisteen. Lutonia vastaan joukkue johti pitkään, mutta aivan lopussa Luton teki kaksi maalia ja Wigan sai lähteä kotiin lamaannuttava tappio niskassaan. Maalivahti David Marshall on edelleen loukkaantuneena, kuten pari muutakin avauksen pelaajaa. Lisäksi joukkueen paras maalintekijä Cheyenne Dunkley kärsii pelikieltoa.

West Bromwichillä puolestaan poissaolomurheita ei ole ollenkaan. Viikonloppuna Slaven Bilicin joukkue näytti voimaansa, kun se murskasi kauden ylisuorittajan Swansean lukemin 5-1. WBA porskuttaa Championshipissä kuuden ottelun voittoputkessa ja se on Leedsin kanssa tukevasti tarjolla ensi kaudeksi Valioliigaan. Kausi on pian puolivälissä ja West Bromwich on hävinnyt sarjassa vasta kerran.

Lyö vetoa ottelusta:

Vierassuosikit voivat olla vaarallisia, mutta lähden silti WBA:n kelkkaan, sillä kaikki puoltaa tällä hetkellä. Valitsen tipsiin vetomuodon, jossa maalin voitolla saa panoksen takaisin: Aasialainen tasoitusveto, West Bromwich -1 kertoimella 1,98.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.