© Kuva: Getty Images

Arsenal – Sheffield United: Isäntiä yliarvosteaan

Valioliiga
Arsenal – Sheffield United
Lauantai 18.01. klo 17:00

Vedonlyönnin kannalta lauantain kenties mielenkiintoisin kamppailu käydään Arsenalin ja Sheffield Unitedin välillä. Kovinkaan moni ei olisi ennen kautta veikannut tämänhetkistä sarjatilannetta oikein, sillä Arsenal on pettymyksentäyteisen alkukauden jälkeen sarjataulukossa vaatimattomasti kymmenentenä, kun yleisesti putoajaksi veikattu Sheffield United porskuttaa komeasti kuudentena.

Arsenalin peräsimeen valittu Mikel Arteta vaikuttaa pätevältä mieheltä tehtäväänsä, mutta ei Gunners ole vieläkään varsinaisesti lentoon lähtenyt. Tässä ottelussa isäntien yskähdellyt hyökkäys kärsii suoneniskusta, sillä Arsenalin suvereeni maaliseppo Pierre-Emerick Aubameyang aloittaa Crystal Palace -ottelussa hankkimaansa pelikieltoa. Alakerrassa kysymysmerkkejä lisää Lucas Torreiran loukkaantuminen. En odota Arsenalin hankalaan tilanteeseen kovinkaan äkkinäistä paranemista.

Sheffield United ei todellakaan pullistele nimimiehiä, mutta Chris Wilder on näyttänyt toimivan pelisysteemin voiman. Joukkue on äärimmäisen hankala vastus kenelle tahansa ja määrätietoisen sitkeä puolustustyöskentely on ollut avain menestykseen. Myöskään loukkaantumiset eivät haittaa tällä hetkellä, vaan Blades pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Uskon joukkueen viihtyvän Emiratesin kirkkaissa valoissa hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinat yliarvostavat Arsenalia tässä ottelussa ja jostain syystä kotijoukkueen kertoimet ovat vieläpä olleet putoamaan päin. Tästä olen aika jyrkästikin eri mieltä ja lyön vetoa sen puolesta, että vieraat saavat ottelusta mukaansa jotain. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Sheffield United +0.5 kertoimella 2,02.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.