© Kuva: Getty Images

Aston Villa – Manchester City: Citizens jättisuosikkina vieraissakin

Valioliiga
Aston Villa – Manchester City
Sunnuntai 12.01. klo 18:30

Sunnuntain Valioliiganosto on sarjapaikastaan taistelevan Aston Villan ja tähtiä vilisevän Manchester Cityn välinen ottelu. Isoin satsauksin nousukauteensa valmistautunut Aston Villa on pelannut vaikean kauden, jota viimeaikaiset loukkaantumiset tulevat vielä hankaloittamaan. Cityn kausi on ollut pettymyksentäyteinen, sillä Liverpool on karannut jo 17 pisteen päähän.

Villa sai jobinpostia, kun ykkösvahti Tom Heaton sekä viisi maalia sarjassa viimeistellyt Wesley loukkaantuivat Burnley-ottelussa. Muista poissaolijoista on ikävä etenkin keskikentän John McGinniä. Villan ongelma on ollut yhtenäisyyden puute: joukkue näyttää kentällä usein hajanaiselta ja pelistä puuttuu punainen lanka. Ei olisi mikään yllätys, jos joukkuetta vahvistettaisiin siirtoikkunan ollessa auki.

Manchester Cityn osalta mestaruuskamppailu on hävitty, joten Pep Guardiola haluaa varmasti pokaaleita muista turnauksista. Toki Valioliigakin on tärkeä ja vähimmäistavoite on pysyä neljän parhaan joukossa. Cityn sairastupa on ilahduttavasti tyhjenemään päin ja Guardiola pystyy pistämään tähän otteluun kovan kokoonpanon. Tasoeroa on Villaan todella julmasti ja City on vieraissakin jättisuosikki.

Lyö vetoa ottelusta:

En näe Villalla sanan sijaa tässä kamppailussa. Kertoimet ovat melko kohdillaan, mutta silti tekee mieli ottaa kantaa Cityn rökälevoiton puolesta. Kyllä tämä ottelu voi aivan hyvin revetäkin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Manchester City -2.5 kertoimella 2,14.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleAston Villa - Manchester City12.01.2020