© Kuva: Getty Images

Aston Villa – Watford: Taistelu putoamisviivalla

Valioliiga
Aston Villa – Watford
Tiistai 21.01. klo 21:30

Valioliigan kova tahti jatkuu ja yksi tiistain kovimmista kamppailuista käydään Valioliigan putoamisviivalla, kun sen alla paikasta auringossa taisteleva Aston Villa isännöi hyvään iskuun noussutta alkukauden kriisijoukkuetta Watfordia. Joukkueiden välillä on vain yksi piste ja tässä ottelussa on pakko laittaa kaikki peliin.

Aston Villan kausi on ollut vaikea. Joukkueen pelistä on puuttunut yhtenäisyyttä ja loukkaantumiset ovat kupanneet iskukykyä ikävästi. Tässäkin ottelussa Dean Smithillä on järjestelemistä, jotta kasaan saadaan hyvä kokoonpano. Maalille lainattiin loukkaantuneen Tom Heatonin tilalle aikoinaan Liverpoolin maalia vartioinut Pepe Reina. Kärjessä saatetaan tällä kertaa nähdä tälle tasolle nuori ja kokematon Indiana Vassilev.

Watford pelasi hyvän ottelun Tottenhamia vastaan ja tappioton putki sai jatkoa maalittomalla tasapelillä. Joukkueella on edessään melkoinen ruuhka, sillä FA Cupin uusintaottelu Tranmereä vastaan on peruutuksen takia pelaamatta ja se on ohjelmassa jo torstaina. Loukkaantumiset vaivaavat myös vieraita, mutta tässä ottelussa uskon avauksen olevan niin vahva kuin mahdollista. Nigel Pearson on saanut Hornetsin kovaa lyöntiin ja se on tärkeässä pelissä vieraissakin suosikki.

Lyö vetoa ottelusta:

Aston Villan puolustus on sarjan vuotoherkimpiä. Watford on puolestaan saanut hyökkäyksestään tehot esille ja otan vetosuosituksen tähän otteluun vierasjoukkueen maaleista, joita osumaan tarvitaan vähintään kaksi: vetosuositus on Watford: maalien määrä yli 1.5 kertoimella 2,17.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.