© Kuva: Getty Images

Barcelona – Atletico Madrid: Super Cupin toinen välierä

Espanjan Super Cup
Barcelona – Atletico Madrid
Torstai 09.01. klo 21:00

Saudi-Arabiassa pelattavassa Espanjan Super Cupissa on torstaina vuorossa toinen välierä, kun Barcelona ja Atletico Madrid ottavat yhteen. Sarjassa Barcelona johtaa La Ligaa tasapisteissä Real Madridin kanssa. Atletico on puolestaan kolmantena tasapisteissä Sevillan kanssa. Tähän näytösotteluun lähdetään Barcelona suosikkina.

Barcelonan alkutalvi on sujunut pieniä nikotteluja lukuun ottamatta aivan mallikkaasti, sillä viimeisestä tappiosta kaikki turnaukset huomioiden on yli kaksi kuukautta aikaa. Viime viikonloppuna Barcelona joutui päästämään Espanyolin lopussa tasoihin, kun Frenkie De Jong oli lentänyt aikaisemmin pihalle kahden varoituksen jälkeen. Atleticoa vastaan ottelut eivät ole viime aikoina olleet mitään maalijuhlaa.

Atleticon puolustus on ollut tämän syksyn kiviaitaa. Diego Simeone on saanut joukkueen puolustuksen siihen kuntoon, ettei joukkueelle ole kovin helppoa tehdä maaleja edes vieraissa. Joulukuun alussa Atletico hävisi Barcelonalle kotonaan 0-1. Sen jälkeen tappioita ei olekaan tullut millään rintamalla – Mestarien liigassakin Atletico meni jatkoon ja kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Liverpoolin.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon, että tässä ottelussa tullaan pelaamaan tarkkaa jalkapalloa ja itseäni kiinnostaa vedoissa eniten vähämaalisuus. Niinpä vetosuosituksena on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,88. Enintään kahdella maalilla siis tulee lunastus.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.