Barcelona on päässyt Bragan kanssa yhteisymmärrykseen portugalilaisen laitahyökkääjän Francisco Trincãon siirrosta.

Braga saa kasvatistaan 31 miljoonan euron korvauksen, mutta Trincão, 20, siirtyy Barcelonan riveihin vasta ensi kesänä. Tuolloin Barcelona päättää, ottaako se hänet heti edustusjoukkueeseensa, vai lähteekö nuorukainen ensiksi lainalle. Trincãon viisivuotinen sopimus sisältää peräti 500 miljoonan euron ulosostoklausuulin

ESPN:n tietojen mukaan odotettavissa on, että Barcelonan hyökkääjä Abel Ruiz siirtyy vielä Bragaan, ensiksi lainalle ja sitten pysyvästi.

Trincão debytoi Bragan ykkösmiehistössä vuoden 2018 lopussa. Kaikkiaan hän on pelannut portugalilaisseuran edustusjoukkueessa 30 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt kuusi.

Barcelona yritti vahvistaa hyökkäyspäätään jo tätä kautta ajatellen Luis Suárezin loukkaantumisen takia. Uruguaylaishyökkääjän odotetaan olevan sivussa noin neljä kuukautta, mutta espanjalaismedian tietojen mukaan Barcelona on luopunut suunnitelmastaan hankkia hänelle tuuraaja.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Barcelona oli jo niin lähellä hankkia Cédric Bakambun kiinalaisesta Beijing Sinobo Guoanista, että hyökkääjä lähti lentokoneella kohti Espanjaa, mutta Barcelona veti lopulta maton siirron jalkojen alta.

FC Barcelona

@FCBarcelona
🔜 Francisco Trincão
Agreement with @SCBragaOficial for Trincão transfer; he'll join FC Barcelona on 1 July 2020.