EM-kisoihin tähtäävä Petteri Forsell on jättämässä Miedź Legnicaa: ”Yritetään, että saisin etsiä vapaana pelaajana seuraa”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell on jättämässä puolalaista Miedź Legnicaa.

Forsellin, 29, ja Legnican välistä sopimusta olisi jäljellä vielä 1,5 vuotta. Hän kertoi SuomiFutis-sivustolle, että yrittää purkaa diilinsä.

– Yritetään, että saisin etsiä vapaana pelaajana seuraa, kommentoi Forsell ja lisäsi, että uuden seuran suhteen ei ole kerrottavaa.

Viime kauden päätteeksi Legnica putosi Puolan pääsarjasta Ekstraklasasta. Forsell ehti pelata viime kesänä vain kaksi ottelua toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, kunnes hän lähti elokuussa lainalle Helsingin Jalkapalloklubiin. HJK:ssa hän pelasi 13 ottelua, joissa hän teki yhteensä kolme maalia ja syötti kuusi, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Forsellin ja HJK:n lainasopimus päättyi viime vuoden lopulla.

Forsell taustoitti Helsinkiin siirtyessään, että ”maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa kuin Puolan divarissa”.

Päättyneissä EM-karsinnoissa Forsell sai Huuhkajien paidassa vastuuta vain 63 minuuttia, jotka tulivat viime kesäkuussa 2-0-voitossa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Kaikkiaan hän on pelannut A-maajoukkueessa 12 ottelua ja tehnyt yhden maalin.

Juho Hirvonen


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!