Fanit suuttuivat jalkapallolegendalle – julkaisi sanasta sanaan identtisen muistokirjoituksen Kobe Bryantille kuin Cristiano Ronaldo

© Kuva: Getty Images

Koripallolegenda Kobe Bryantin traaginen kuolema on saanut myös monet jalkapalloilijat muistelemaan LA Lakersin entisen tähtipelaajan saavutuksia ja kunnioittamaan hänen muistoaan.

Bryant menehtyi sunnuntaina 41 vuoden iässä helikopterionnettomuudessa Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Yhteensä onnettomuudessa kuoli yhdeksän ihmistä, joiden joukossa oli myös Bryantin 13-vuotias tytär Gianna.

Viisinkertainen Ballon d’Orin voittaja ja Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo julkaisi Twitter-tilillään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kirjoituksen Bryantin ja muiden onnettomuudessa menehtyneiden muistoksi. Kirjoituksen lisäksi julkaisussa on mustavalkoinen kuva Bryantista.

Myös Ronaldon maanmies ja jalkapallolegenda Luís Figo julkaisi kirjoituksen Bryantin muistoksi, mutta se on saanut osakseen paljon kritiikkiä. Figon kirjoitus on nimittäin sanasta sanaan identtinen Ronaldon kirjoituksen kanssa – ja julkaistu kolme tuntia myöhemmin.

Ainoa ero julkaisujen välillä on, että Figon julkaisussa on kuva hänestä Bryantin kanssa.

Figon seuraajat ovat syyttäneet häntä julkaisun kommenttikentässä kopioimisesta.

Evening Standardin tietojen mukaan Cristiano Ronaldolla ja Luis Figolla on eri edustajat, ja lehden mukaan Ronaldo kirjoitti oman julkaisunsa itse.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.