FC Inter kiinnitti ghanalaistähden toiseksi kaudeksi – ”Olemme erittäin tyytyväisiä”

© Kuva: Veikkausliiga
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FC Inter on tehnyt keskikenttäpelaaja Anthony Annanin kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2020. Osapuolilla on kuitenkin mahdollisuus päättää sopimus ensimmäisten europelikierrosten jälkeen.

Ghanan A-maajoukkueessa 64 kertaa esiintynyt Annan, 33, liittyi Interiin viime vuoden elokuussa ja pelasi viime kauden Veikkausliigassa kuudessa ottelussa. Hän on aiemmin edustanut Suomessa myös Helsingin Jalkapalloklubia, jonka riveissä hän pelasi kausilla 2014 ja 2016-2018. Vuonna 2017 hänet valittiin sarjan vuoden keskikenttäpelaajaksi.

Annan on Suomen ulkopuolella pelannut Israelin, Saksan, Espanjan, Hollannin ja Norjan pääsarjoissa.

– Kaikki Suomessa tietävät Annanin kyvyt jalkapalloilijana. Viime vuonna hän tuli auttamaan meitä kesken kauden ja kuten kenellä tahansa, hänelläkin otti oman aikansa päästä parhaalle tasolleen. Oikeastaan hän olisi ollut parhaimmillaan kauden viimeisissä peleissä, mutta ei voinut pelikiellon takia pelata, kommentoi FC Interin päävalmentaja José Riveiro seuran tiedotteessa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan hänen kanssaan nyt käytännössä alusta. Jos vertaamme häntä muihin keskikenttäpelaajiimme, hänen profiilinsa on erilainen ja siksi hän pystyy joissain peleissä olemaan meille erityiseksi hyödyksi. Tarvitsemme joukkueeseen eri hetkinä erilaisia työkaluja.

Reilun kahden kuukauden tauon jälkeen Annan on jälleen Interin mukana. Riveiron mukaan Annanin jatko oli hänen toiveissaan kuitenkin jo kauden lopuksi.

– Kauden lopussa ehkä noin 80 % joukkueen pelaajista oli mahdollisuus jatkaa täällä ja Anthony oli yksi heistä. Joskus pelaaja kuitenkin tarvitsee enemmän aikaa päättääkseen tulevaisuudestaan ja nyt lopulta tiemme kohtasivat jälleen. Pelaajat haluavat miettiä vaihtoehtojaan, mikä on mielestäni varsinkin kokeneemmille pelaajille melko tavallista.

Annan on tyytyväinen päästessään jälleen harjoittelemaan joukkueen kanssa.

– Viime kausi oli joukkueelle menestyksekäs. Nyt edessä on kuitenkin uusi kausi ja meidän on joukkueena yhdessä tehtävä jälleen tarvittava työ saavuttaaksemme tavoitteemme. Onneksi minulla on nyt mahdollisuus olla joukkueen mukana jo ennen sarjakauden alkua ja valmistautua siihen joukkueen kanssa.

– Kauden jälkeen halusin viettää aikaa perheeni kanssa ja samalla miettiä agenttini kanssa tulevaisuutta. Kaiken puhumisen jälkeen halusin kuitenkin jo tehdä ratkaisuni, sillä en voinut enää vain odottaa. Halusin päästä jälleen joukkueen mukaan ja meillä on hyvä joukkue täällä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS