Championship
Fulham – Middlesbrough
Perjantai 17.01. klo 21:45

Championship avaa Englannin jalkapalloviikonlopun. Middlesbrough saapuu tällä viikolla jo toista kertaa Lontooseen, sillä tiistaisen FA Cup -uusinnan jälkeen Tottenhamia vastaan joukkue ottaa mittaa sarjassa nousua tavoittelevasta Fulhamista. Fulhamilla on lepoetu, mutta Boro on ollut viime viikot todella hyvässä iskussa. Tämä tietää mielenkiintoista ottelua.

Fulhamin pakka pysyi hienosti kasassa ja Scott Parkerin suojatit hakivat Hullilta pisteet lukemin 0-1. Cottagers on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja suoraan nousuun oikeuttava top 2 -paikka siintää seitsemän pisteen päässä. Hull-pelissä tuli kuitenkin kammottava takaisku, kun lähes puolet(!) joukkueen maaleista viimeistellyt Aleksandar Mitrovic loukkaantui. Tämä antaa muulle Fulhamin hyökkääjistölle ison haasteen.

Middlesbrough putosi Tottenhamille FA Cupin uusinnassa, mutta joukkueen esitystä kilpailun kolmannella kierroksella ei voi moittia. Sarjassa Jonathan Woodgaten suojatit ovat keränneet 13 pistettä viidessä viime pelissä ja ovat nousseet putoamiskamppailun partaalta lähes sarjataulukon keskivaiheille. Suurin kysymysmerkki tällä hetkellä on ottelurasitus – raskaan vuodenvaihteen jälkeen cupin uusintapeliä ei välttämättä olisi tarvittu.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Mitrovic on poissa, on kotona Fulhamista löytynyt muitakin ratkaisijoita. Boron maalinteko-ongelmat ovat puolestaan väistyneet viime viikkojen aikana. Tässä ottelussa kiinnostaa eniten molempien joukkueiden osuminen maalipuiden väliin. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin – KYLLÄ kertoimella 1,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO