Huuhkajat valittiin Vuoden joukkueeksi – ”Tämä on meille iso askel”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat on valittu Vuoden joukkueeksi parhaillaan meneillään olevassa Urheilugaalassa. Huuhkajat sai äänestyksessä 2216 ääntä. Jääkiekon miesten MM-kultajoukkue tuli äänestyksessä toiseksi kerättyään 1905 ääntä. Kolmanneksi sijoittui jääkiekon naisten MM-hopeajoukkue keräten 544 ääntä.

– Arvostamme tätä palkintoa kovasti. Suomessa ovat monet joukkueurheilulajit saavuttaneet paljon. Tämä on meille iso askel. Huuhkajat on joukkue isolla J:llä. Sen jäsenet ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksen eteen. Huikea kesä tulossa, Huuhkajien joukkueenjohtaja Lennart Wangel sanoi.

– Saatiin toteutettua sukupolvien unelma, ennen kaikkea tiiminä. Yhtenäisenä, voitontahtoisena ja sitoutuneena tiiminä, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva jatkoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.