Moni AC Milanin kannattaja palaa halusta nähdä seuraan 7,5 vuoden tauon jälkeen palanneen Zlatan Ibrahimovicin kentällä loppiaisena Sampdordiaa vastaan pelattavassa ottelussa.

Näillä näkymin Zlatan aloittaa ottelun vaihtopenkin puolelta, uskoo italialaissivusto Football Italia. Jos näin käy, hän päässee kentälle toisella jaksolla.

Antamissaan haastatteluissa Ibrahimovic, 38, on vaikuttanut halukkaalta päästä kentille, jopa avaukseen ja vakuuttanut olevansa valmis pelaamaan. Milanin valmentaja Stefano Pioli ei ole kuitenkaan vakuuttunut Zlatanin pelituntumasta, sillä Ruotsin entinen maajoukkuetähti on ollut pelaamatta sitten lokakuun lopun.

Viimeisimpänä Ibrahimovic, joka edusti Milania viimeksi vuosina 2010-12, pelasi Yhdysvaltojen MLS-liigassa Los Angeles Galaxyn riveissä tehden sarjassa kahden vuoden aikana 58 pelissä mielettömät 53 rysää.

Milanin kärjessä uskotaan viilettävän tänään San Sirolla puolalaiskärki Krzystof Piatek, joka ei ole onnistunut odotetunlaisesti tällä kaudella. Kesken viime kauden Genoasta Milaniin siirtynyt hyökkääjä on tehnyt 17 ottelussa vaivaiset neljä maalia.

Football Italian aavistelujen perusteella Hakan Calhanoglu ja espanjalainen Suso tukevat laidoilla sentteri-Piatekia hyökkäyspäässä. Milan pelannee tutulla 4-3-3-systeemillä.