Italian entinen maajoukkuehyökkääjä jatkaa sittenkin uraansa – ehti jo vaihtaa jalkapallon rock-musiikkiin ja kaljoitteluun

© Kuva: Getty Images

Italian A-maajoukkueen entinen hyökkääjä Pablo Daniel ”Dani” Osvaldo on tehnyt sopimuksen argentiinalaisen Banfieldin kanssa, vaikka lopetti jo pelaajauransa kertaalleen kesällä 2016.

Tuolloin Osvaldon, 33, viimeiseksi seuraksi oli jäämässä Boca Juniors, jonka valmennuksen kanssa hän ajautui riitoihin. Hänen huhuttiin palaavan pelaamaan Italiaan, mutta Osvaldo ilmoitti, että hän on lopettanut jalkapallouransa keskittyäkseen rock-musiikkiin.

– Aloin vihata sitä, mitä olin aina rakastanut. Jalkapallo ansaitsee kunnioitusta, mutta minä pidän grillaamisesta ja kaljasta enemmän kuin rahasta, kommentoi Osvaldo vuonna 2017 La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

Hän aloitti ammattilaisuransa synnyinmaassaan Argentiinassa, mutta siirtyi jo vuonna 2006 Eurooppaan ja Italiaan, jossa hän on kierrellyt seitsemässä eri seurassa, esimerkiksi Juventuksessa, Internazionalessa ja AS Romassa. Muualla Euroopassa Osvaldo on pelannut Espanyolissa, Southamptonissa ja Portossa.

Osvaldo oli edustuskelpoinen Italian maajoukkueeseen isoisänsä kautta ja hän pelasi saapasmaan väreissä jo alle 21-vuotiaiden ikäluokassa. Italian A-maajoukkueessa Osvaldo pelasi 14 ottelua ja teki neljä maalia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!