Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vahvistanut, ettei hänen ykkösmiehistönsä pelaajia nähdä FA Cupin tulevassa uusintaottelussa Shrewsburyä vastaan.

Liverpool joutui tyytymään sunnuntaina tasapeliin vieraskentällä tehtyään yhdeksän muutosta avauskokoonpanoonsa. Uusintaottelu pelataan 4. tai 5. helmikuuta eli Englannin uuden talvitauon (2.-16. helmikuuta) aikaan.

– Sanoin pojille jo kaksi viikkoa sitten, että meillä on talvitauko. Se merkitsee, ettemme aio olla paikalla, Klopp kommentoi BBC:n mukaan.

Hänen mukaansa kukaan ei voi tulla sanomaan Liverpoolille, ettei se välittäisi FA Cupista.

– Valioliiga on pyytänyt meitä kunnioittamaan talvitaukoa. Niin me teemme. Jos FA ei kunnioita sitä, sitten emme voi muuttaa asiaa. Emme aio olla siellä.

Kloppin mukaan Liverpoolin nuorta ”B-miehistöä” uusintaottelussa luotsaa reservijoukkueen valmentaja Neil Critchley, joka nähtiin jo penkin päässä Liigacupin puolivälieräottelussa Aston Villaa vastaan – edustusjoukkueen ollessa seurajoukkueiden MM-turnauksessa.

– Meidän on kunnioitettava pelaajien hyvinvointia. He tarvitsevat lepoa. He tarvitsevat henkistä lepoa ja fyysistä lepoa, ja siitä talvitauossa on kyse. Meidän piti tehdä nämä päätökset etukäteen, koska näillä pojilla on perheet, summasi Klopp.