Valioliiga
Liverpool – Sheffield United
Torstai 02.01. klo 22:00

Vuodenvaihteen Valioliigarutistus saatetaan loppuun torstaina, kun Liverpool isännöi Sheffield Unitedia. Poolin tilanne Valioliigassa on kerrassaan mainio, sillä tällä hetkellä joukkueella on kymmenen pisteen kaula, vaikka pelattuja pelejä on kaksi vähemmän. Torstain jälkeen Valioliiga jää pikkutauolle, kun viikonloppuna tahkotaan maailman vanhimman jalkapalloturnauksen, FA Cupin kierros.

Sunnuntaina Liverpool voitti sitkeästi vastaan tapelleen Wolvesin 1-0 ja jatkoi käsittämätöntä putkeaan sarjassa. Aina ei ole ollut niin helppoa kuin sarjataulukosta voisi päätellä, mutta Jürgen Kloppin suojatit voittavat myös vaikeat matsit. Tässä ottelussa Klopp saattaa harjoittaa kierrätystä, sillä avainmiehistön rasitus on viime viikkoina ollut suunnattoman kova. Loukkaantumisiakin on ihan omiksi tarpeiksi, mutta niistä Pool on selvinnyt tähänkin asti kunnialla.

Sheffield Unitedin loukkaantumistilanne on paljon kevyempi, mutta toisaalta heillä ei ole materiaalissa ollenkaan samanlaista syvyyttä kuin isännillä. United kärsi viikonloppuna vasta ensimmäisen vierastappionsa: Manchester City oli parempi lukemin 2-0, mutta esitystä ei voi millään tavalla moittia. Chris Wilderin kehittämä pelitapa toimii edelleen ja Bladesin tämänhetkinen kahdeksas sija sarjassa on hieno osoitus siitä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pool on luonnollisesti jättisuosikki, mutta otteluruuhka ja mahdolliset kierrätykset antavat vieraille pienet saumat. Blades on tiukasti puolustava ja sitkeä sakki, joten yritys enintään maalin tappiosta tuntuu hyvältä idealta: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Sheffield United +1.5 kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO