Mario Balotelli hölmöili itselleen ulosajon – Simon Skrabbin Serie A -debyyttiä ei nähty ainakaan vielä

© Kuva: Juha Tamminen

Brescia ja Cagliari tasasivat pisteet sunnuntaina Serie A:n kamppailussa, kun ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Kotijoukkueen tolppien välissä oli Huuhkajien Jesse Joronen. Cagliarin João Pedro iski vieraiden molemmat osumat. Ensimmäisen osuman brasilialainen puski boksin sisältä, eikä Joronen voinut maalille mitään. Toisen maalin Pedro teki rangaistuspotkusta. Suomalaisvahti aavisti oikein, mutta ei aivan kyennyt torjumaan palloa.

Simon Skrabb siirtyi viikko sitten Brescian riveihin. Huuhkajien keskikenttäpelaaja oli joukkueensa kokoonpanossa, mutta ei päässyt kentälle.

Kotijoukkueen hyökkääjä Mario Balotelli pääsi kentälle vaihdosta ottelun 74. minuutilla. Italialainen ehti olla kentällä vain seitsemän minuuttia ennen kuin sai punaisen kortin.

Balotelli hyppäsi korkeaan palloon vaarallisesti jalka edellä, osuen samalla vastustajan päähän. Tilanteesta hänelle nostettiin keltainen kortti. Italialaishyökkääjä protestoi tilannetta sen verran paljon, että erotuomari antoi hänelle toisen keltaisen kortin ja sitä myöten ulosajon.