FA Cup
Middlesbrough – Tottenham
Sunnuntai 05.01. klo 16:01

FA Cup jatkuu sunnuntaina yhdentoista ottelun voimin. Lauantaina saatiin jo muutamia yllätyksiä. Vihjeottelussamme Watford meni jo mukavan tuntuiseen 3-0 johtoon, mutta suli pahanpäiväisesti ja joutuu Tranmeren kanssa vielä uusintaotteluun. Myös Sheffield Wednesdayn vierasvoitto Brightonista ja Carlislen venyminen uusintaan Cardiffin kanssa voidaan mainita lauantain mojovimpina yllätyksinä.

Sunnuntain nosto tulee Middlesbroughin ja Tottenhamin välisestä kamppailusta. Boro on pelannut Championshipissä haasteellisen kauden ja on vasta hiljattain saanut siivet alleen: alla on nyt neljän ottelun voittoputki. Voittoja on tullut myös Championshipin parhaimmistosta, joten Jonathan Woodgaten miehistö on tällä hetkellä timanttisessa iskussa. Woodgatella on tämän ottelun alla kourallinen loukkaantumisia: viimeisimpänä Daniel Ayala, joka nilkutti vaihtoon Preston-pelin ensimmäisellä puoliajalla.

Myös Tottenhamilla on loukkaantumisia – viimeisimpänä voi mainita Harry Kanen takareisivamman, joka pakotti tähtihyökkääjän vaihtoon monella tavalla ikävässä ottelussa Southamptonia vastaan. José Mourinhon kuherruskuukausi Spursin kanssa on nyt ohi ja miehen velvollisuutena olisi tehdä tulosta. Son Heung-Min on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa ruotuun. Myös Erik Lamela sekä Giovani Lo Celso saanevat sunnuntaina mahdollisuutensa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä tekisi mieli liputtaa cup-magiikan ja yllätysten puolesta. Tottenham ei tule saamaan tästä helppoa peliä, vaikka sen materiaalietu on loukkaantumistenkin kanssa suunnaton. Kevyt vetosuositus lähtee siitä, että Boro yltää vähintään tasuriin: Aasialainen tasoitusveto, Middlesbrough +0.5 kertoimella 2,37.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO