Pikkuhuuhkajien puolustaja ja keskikenttäpelaaja Miko Virtanen pelaa kauden loppuun asti lainalla Skotlannin toiseksi korkeimman sarjatason Arbroath FC:ssä, jonne hän siirtyi viime kesänä maan pääsarjajoukkueesta Aberdeenista.

Virtanen, 20, on pelannut Arbroathin kanssa tällä kaudella 14 ottelua ja esiintynyt siinä määrin edukseen, että lainaseura pelkäsi Aberdeenin kutsuvan hänet takaisin kesken kauden. Aberdeen antaa kuitenkin suomalaisen jatkaa kokemuksen kerryttämistä toisella sarjaportaalla.

– Tämä on mahtava uutinen, sillä Mikosta on tullut avainpelaaja joukkueessamme. Odotimme hänen pysyvän täällä koko kauden, kun hän tuli tänne, mutta hänen sopimuksessaan on purkuklausuuli, jonka Aberdeen olisi voinut käyttää tammikuussa, kommentoi Arbroathin manageri Richard Campbell The Courierin mukaan.

– Me olimme jo hieman huolissamme, että menettäisimme hänet, mutta kaikki on sovittu, joten Miko saa jatkaa kehittymistään Arbroathissa.

Tampereen Pallo-Veikoissa jalkapallo-oppinsa saanut Virtanen on pelannut ulkomailla myös englantilaisen Evertonin organisaatiossa.

Arbroath on 20 ottelun jälkeen kymmenen joukkueen sarjassa seitsemäntenä ja Aberdeen taistelee Skotlannin liigassa kolmannesta sijasta.

LUE MYÖS: