Saksalaislehti väitti Manuel Neuerin tuohtuneen Bayern Münchenin maalivahtihankinnasta – näin Saksan ykkösveskari kommentoi värväystä

© Kuva: Getty Images

Tammikuussa varmistui, että 23-vuotias Alexander Nübel siirtyy Bayern Müncheniin tulevana kesänä Schalkesta. Nuoren veskarin sopimus Schalken kanssa umpeutuu, siksi Bayern saa kopparin riveihinsä maksamatta siirtokorvausta.

Nübelistä kaavaillaan Saksan ykkösmolarin Manuel Neuerin pitkäaikaista korvaajaa. Sport Bild kertoi aiemmin maaliskuussa 34 vuotta täyttävän Neuerin ottaneen yhteen Bayernin urheilujohtajan Hasan Salihamidzicin kanssa Nübelin hankintaa koskevassa keskustelussa.

Neuerille kerrottiin, että Nübeliä ajettaisiin sisään niin, että tämä saisi pelata ensi kaudella noin 15 ottelua. Neuer ei tykännyt ideasta. Konkarivahti sanoi haluavansa pelata kaikki ottelut.

Bayernin molarisuunnitelmat voivat vaikuttaa myös siihen, miten asiat jatkuvat Neuerin kanssa. Neuerin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2021, mutta muun muassa Bild on spekuloinut vuoteen 2023 ulottuvalla jatkodiilillä. Kirjoittaako pitkäaikainen luottotorjuja uutta diiliä, jos joutuu istumaan useita pelejä vaihtopenkillä tai olemaan kokoonpanon ulkopuolella?

Parhaillaan Bayern leireilee Dohassa, jossa Neuer kommentoi ensimmäistä kertaa Nübelin värväämistä lehdistön edessä.

– Se on seuran päätös koskien tulevaisuutta. Alexander Nübel on huippumaalivahti, Neuer kuittasi lyhyesti.

Neuerin ja Nübelin urapolut ovat hyvin samankaltaisia, sillä Neuerkin siirtyi Bayerniin 25-vuotiaana juuri Schalkesta vuonna 2011 ja on ollut sen jälkeen joukkueen ylivoimainen ykkösmaalivahti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.