Serie A
Sampdoria – Brescia
Sunnuntai 12.01. klo 16:00

Sunnuntain Serie A -nosto tulee Sampdorian ja Brescian välisestä kamppailusta. Kummamnkin tilanne sarjassa on melko kiperä, sillä isännät ovat sarjataulukossa 16. tilalla ja vieraat putoamisviivan alla kaksi sijaa alempana. Tässä ottelussa haetaan siis ulospääsyä putoamiskamppailusta.

Sampdoria pelasi loppiaisena hyvän ottelun AC Milanin vieraana ja olisi voinut paremmalla onnella ottaa tasuriin päättyneestä ottelusta vaikka voiton. Tämä on ollut isossa kuvassakin Sampdorian tarina tällä kaudella: otteet olisivat oikeuttaneet paremmalla tuurilla muutamaan lisäpisteeseen. Claudio Ranierilla on tähän otteluun rasitteena kourallinen poissaoloja ja pelikieltoja, eikä kasaan saada aivan ihanteellista kokonpanoa.

Brescia ei näytä tällä hetkellä niin huonolta, kuin sarjataulukosta voisi äkkiseltään luulla. Jesse Joronen on pelannut maalissa kelpo kauden. Kotona Laziota vastaan Brescia taisteli lähes tunnin vajaamiehisenä, eikä pystynyt välttämään lopulta tappiota. Lazio -ottelun tapahtumista Andrea Cistana ja Sandro Tonali joutuivat pelikieltoon ja lisäksi on muutama ikävä loukkaantuminen.

Lyö vetoa ottelusta:

Luvassa on kiihkeä kamppailu tärkeistä sarjapisteistä. Sampdoria on minun pahveissani luokkaa vahvempi ja ansaitsee tipsin näillä kertoimilla. Brescia on sympaattinen joukkue, mutta jatkaa putoamistaistelua. Vetosuositus on Sampdoria voittaa ottelun kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO