© Kuva: Getty Images

Sheffield United – West Ham: Palaako Blades voittojen tielle?

Valioliiga
Sheffield United – West Ham
Perjantai 10.01. klo 22:00

Valioliigakierros potkaistaan käyntiin perjantaina kun kauden yllättäjiin lukeutuva Sheffield United saa vieraakseen uudessa valmennuksessa porskuttavan West Hamin. Viime viikonloppuna Englannissa pelattiin FA Cuppia, mutta nyt päästään taas Valioliigan suhteen normaaliin rytmiin. West Hamille tämä on tärkeä testi kohti kevättä ja sarjasopimuksen uusimista.

Sheffield Unitedia ja Chris Wilderiä on tullut kehuttua monet kerrat. Wilderin joukkue pystyy muuntautumaan haasteiden mukaan ja Valioliigassa Bladesin prässi on ollut myrkkyä monelle porukalle. Joukkueella on kaksi tappiota alla, mutta näistä ei kannata välittää, kun vastassa olivat Liverpool ja Manchester City. Kaikki on Sheffieldissä kunnossa, sillä terveystiedot lupaavat kentälle optimikokoonpanoa.

West Hamilla loukkeja sen sijaan riittää – viimeisimpänä tippui muonavahvuudesta Ryan Fredericks. Huipputärkeä Lukasz Fabianski on sen sijaan maalissa ja tämä puoltaa Hammersia voimakkaasti. West Ham on yksi valmentajaa tällä kaudella vaihtaneista joukkueista – uuden valmentajan David Moyesin urakka on alkanut rohkaisevalla liigavoitolla Bournemouthista sekä cup-voitolla Gillinghamista. En kuitenkaan näe Moyesia minkäänlaisena sateentekijänä, vaan tämä on miehelle jälleen yksi pelastusprojekti. Skotti kuuluu minun pahveissani ”mennyt mies” -kategoriaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Olen joutunut useampaan otteeseen nostamaan Sheffield Unitedin rankingia ja tällä hetkellä joukkue on tukevasti Hammersin yläpuolella, sillä Moyesin tulon myötä en ole korjausliikettä tehnyt. Niinpä näillä kertoimilla vetosuositus lähtee kotijoukkueelle: Sheffield United voittaa ottelun kertoimella 2,01.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.