Suomalaisnuorukainen onnistui harjoitusleirillä: ”Tulevaisuudessakin edustuksen harjoituksiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Nuori suomalainen keskikenttäpelaaja Anssi Suhonen vietti viime viikolla 19-vuotissyntymäpäiviään Portugalissa, Hamburger SV:n edustusjoukkueen harjoitusleirillä. Suhonen on pelannut toistaiseksi HSV:n juniorijoukkueissa, mutta nyt hän pääsi näyttämään taitojaan myös ykkösjoukkueen viikon mittaisella treenimatkalla.

Kakkosbundesliigassa pelaavan HSV:n päävalmentaja Dieter Hecking oli ilahtunut suomalaisen otteista ja lupaili mahdollisuuksia ykkösjoukkueen treenivahvuudessa lisääkin.

– Anssi Suhonen ja Jonah Fabisch ovat jo pitkällä kehityksessään ja heidän henkinen kanttinsa on kunnossa. He vahvistivat hyvät vaikutelmansa harjoituksista myös testipelissä Soulia vastaan, Hecking sanoi HSV:n kotisivuilla.

– He onnistuivat tekemään itsensä tunnetuksi ammattilaisjoukkueessa. Nyt Suhonen ja Fabisch palaavat takaisin alle 19-vuotiaiden joukkueeseen, mutta voin kuvitella ottavani heidät myös tulevaisuudessa useammin harjoitusvahvuuteen mukaan.