Teemu Pukin tähtihetki yhdisti kolme sukupolvea: ”JEE ISI!”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki nähtiin torstaina harvinaisen jännittyneissä ja liikuttuneissa tunnelmissa, kun hän kävi Hartwall-Areenalla vastaanottamassa Vuoden Urheilijan palkinnon. Loistavan ja ikimuistoisen vuoden 2019 pelannut Pukki sai tunnustuksen täysin ansaitusti ja ennätyspistein, ja moni jalkapallon ystävä arvatenkin jakoi hyökkääjän liikutuksen.

Aivan eri tavalla sydän lienee ollut sykkyrällä Pukin lähipiirissä. Vaimo Kirsikka seurasi Pukin tähtihetkeä Urheilugaalassa kameroiden loisteessa, mutta sympaattisen kotkalaisen puolesta jännitettiin ainakin kolmessa sukupolvessa. Luultavasti neljässäkin.

Teemu Pukin äiti Teija twiittasi siitä, miten Norwich-kärjen tytär otti isänsä palkinnon vastaan.

– Pieni tyttö taputtaa ja hihkuu JEE ISI. Maailman sykähdyttävin hetki. Aiettämiäsanon, mummo kirjoitti ja ryyditti viestiään sydänhymiöin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.