FA Cup
Tottenham – Middlesbrough
Tiistai 14.01. klo 22:05

Toinen nosto FA Cupin uusintaotteluista tulee taistosta Tottenhamin ja Middlesbroughin välillä. Joukkueista Boro on kovemmassa iskussa, mutta perusluokka puhuu luonnollisesti Spursin puolesta. Joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta tuli Tottenhamille odotetun vaikea. Jose Mourinholle tämä ottelu voisi olla jonkunlainen uskonpalauttaja heikosti menneen juhlasesongin jälkeen.

Spurs hävisi kotonaan Liverpoolille 0-1 ja viimeisestä kuudesta kilpailullisesta ottelusta joukkue on voittanut vain yhden. Toimet Harry Kanen jättämän aukon paikkaamiseksi yläkerrassa on aloitettu. Poissaoloja on muutenkin aivan tarpeeksi ja tässä ottelussa mahdollisuutensa saavat myös harvemmin avauksessa nähdyt pelaajat. Paulo Gazzaniga jatkaa maalilla Hugo Llorisin paikkaajana. Spursin alakerta ei ole ollut viime aikoina kovin pitävä.

Alkukaudesta vaikeuksissa piehtaroinut Middlesbrough jatkoi tappiottomien otteluiden sarjaa pelaamalla tasapelin Derbyn kanssa. Jonathan Woodgate on viimein löytänyt avaimet voittavaan futikseen, eikä sitkeä joukkue ole tällä hetkellä helppo vastus kellekään. Myös Woodgatella on reipas kourallinen poissaoloja käsissään, mutta tuoreita kolhuja ei ole tullut, joten avaus saattaa olla sama kuin viikonlopun Derby-pelissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Spurs on luonnollisesti suuri suosikki tiistaina, mutta luokkaerosta huolimatta en odota pelistä mitään läpihuutojuttua. Varovaisesti lähden vieraiden matkaan. Tasoitus on sen verran antelias, että maalinkin tappiolla lunastetaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Middlesbrough +1.5 kertoimella 2,05.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO