Espanjan Super Cup
Valencia – Real Madrid
Keskiviikko 08.01. klo 21:00

Espanjalaiset ovat laittaneet tämän kauden Super Cupin uuteen uskoon, sillä aikaisemmin ottelussa kohtasivat edellisen kauden liiga- ja cupmestarit. Tällä kertaa Saudi-Arabian Jeddaan on roudattu neljä La Ligan huippujoukkuetta ja miniturnauksessa pelataan viikolla välierät. Raporttien mukaan espanjalaisia faneja ei ole liiemmälti matkustamassa paikan päälle, mutta tässä mennäänkin täysin raha ja markkinointi edellä. Muovihan näissä peleissä valitettavasti tuoksuu.

Valencia on kotimaan sarjassa seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Tosin on muistettava, että Valencian pelit ovat sujuneet kotona paljon paremmin kuin vieraissa. Joukkueella sujuu myös Euroopassa, sillä Los Che voitti Mestarien liigan lohkonsa ja kohtaa ensimmäisellä jatkokierroksella Atalantan. Albert Celadesilla on käsissään muutama loukkaantuminen ja epävarma tapaus, enkä usko managerin riskeeraavan pelaajia tämän turnauksen vuoksi.

Myös Real Madrid selvisi Mestarien liigan jatkopeleihin. Zinédine Zidane joutuu myös painiskelemaan muutaman loukkaantumisen kanssa, eikä muutenkaan kierrättäminen tuntuisi huonolta idealta. Real Madrid taistelee täysipäisesti mestaruudesta Barcelonan kanssa. Erityisesti Los Blancosin puolustustyöskentely on vakuuttanut ja viimeisessä kolmessa ottelussa joukkueelle ei ole maaleja tehty.

Lyö vetoa ottelusta:

Real Madrid on mallattu ottelussa selkeäksi suosikiksi, mutta turnauksen luonne huomioon ottaen en yllättyisi mistään lopputuloksesta. Niinpä lähden suupaisemaan Valenciaa tasoituksella – eli tasapelillä ja Valencian voitolla ollaan lunastuksessa kiinni. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Valencia +0.5 kertoimella 1,98.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO