Viasat tarjoaa tulevana viikonloppuna ilmaista urheiluviihdettä – nähtävillä muun muassa Bundesliigaa, Pukki-Party ja Valioliigan huippupeli

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group avaa tulevana viikonloppuna Viasat Urheilu -kanavan avoimeen katseluun. Kanava aukeaa perjantaina 31.1. alkuillasta ja on katsottavissa maanantaiaamuun saakka.

Luvassa on laaja kattaus live-urheilua, makasiiniohjelmia sekä studiolähetyksiä. Jalkapallon ystäviä hemmotellaan viikonloppuna Saksan Bundesliigan ja Englannin Valioliigan otteluilla, ja luvassa on lauantaina 1. helmikuuta myös mm. Vuoden urheilijana palkitun hyökkääjän Teemu Pukin edustaman Norwich Cityn ja Newcastlen kohtaaminen.

Sunnuntain herkkupalana futisosastolla toimii Valioliigan jättiläisten Manchester Cityn ja Tottenhamin välinen valioliigataisto.

Viasat Urheilu -kanava avataan avoimeen katseluun kaikkien operaattoreiden kaapeli- ja laajakaista-tv asiakkaille sekä Digitan antenniverkkoon perjantain 31.1. klo 17 alkaen. Avoin katselu sulkeutuu maanantaina 3.2. klo 8. Ajankohdissa voi olla operaattorikohtaisia eroja.

Viikonlopun ilmainen jalkapallon live-tarjonta Viasat Urheilulla:

Perjantai 31.1.
klo 21:20 Bundesliiga: Hertha Berlin – Schalke

Lauantai 1.2.
klo 14:00 Valioliigastudio
klo 14:25 Valioliiga: Leicester – Chelsea
klo 16:55 Valioliiga: Newcastle – Norwich
klo 19:25 Valioliiga: Manchester United – Wolverhampton

Sunnuntai 2.2.
klo 15:50 Valioliiga: Burnley – Arsenal
klo 18:20 Valioliiga: Tottenham – Manchester City

Lähde: Nordic Entertainment Groupin tiedote.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.