Espanjalaisseura Almerian omistaja Turki Al-Sheikh lisäsi Twitter-tililleen sunnuntaina videon, jossa hän poseeraa kameralle yhdessä Real Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen kanssa.

Videon lopussa Al-Sheikh puskee ranskalaislegenda Zidanea kevyesti rintaan. Sen jälkeen kaksikko repeää nauruun kuvausryhmän tavoin. Zidane vaikuttaa videolla hiukan hämmästyneeltä hymystään huolimatta.

Al-Sheikh halusi viitata teollaan vuoden 2006 MM-kisojen finaalin tapahtumiin. Silloin nähtiin tapahtuma, joka elää ikuisesti jalkapallohistoriassa.

Kyse oli Italian ja Ranskan välisestä loppuottelusta. Peli jatkui toisella jaksolla jo toisaalla, kun Zidane ja Italian puolustaja Marco Materazzi vaihtoivat ajatuksiaan. Lopulta Zidane menetti täysin malttinsa Materazzin sanomisista ja puski italiaista suoraan rintaan.

Tekonsa seurauksena Zidane lensi ulos suoralla punaisella kortilla maajoukkueuransa viimeisessä ottelussa.

Mitä Materazzi sitten sanoi ranskalaiselle lähes 14 vuotta sitten? Siitä ei ole varmaa tietoa, mutta Materazzi on kertonut asian liittyneen Zidanen siskoon.

Al-Sheikh kirjoitti videonsa yhteyteen tekstin, johon merkitsi Materazzin käyttäjätunnuksen: ”Se on ollut kivuliasta, eikö? Arabiverta!”.

Materazzi reagoi twiittiin nauraen.

– Kuinka päällikkö olet? Toivon näkeväni sinut pian, entinen italialaispelaaja twiittasi.

Marco Materazzi

@iomatrix23
😂😂 Ho Boss how are you ? Hope see you soon