Championship
Wigan – Sheffield Wednesday
Tiistai 28.01. klo 21:45

Myös tiistain toinen Championship-nosto tulee putoamista vastaan kamppailevan joukkueen ottelusta. Wigan on pyristellyt syksyn ajan kunnioitettavasti, mutta tällä hetkellä myös sen osalta näyttää siltä, ettei joukkueen luokka riitä Englannin toiselle sarjatasolle. Sheffield Wednesdayn taso taas heittelee paljon, mutta joukkue kisailee kiivaasti playoff-paikoista.

Viime kaudella Wigan vältti putoamisen lähinnä hyvän kotimenestyksensä ansiosta, mutta tällä kaudella otteet kotonakaan eivät tunnu riittävän. Seitsemän viimeistä kotipeliä on mennyt voitoitta ja putoamisviivaan on matkaa kuusi pistettä. Paul Cookilla on käsissään rajallisen luokan omaava joukkue ja parannusta on tapahduttava paljon, jotta putoamiselta vältyttäisiin. Viikonloppuna Latics huilasi, sillä noutaja FA Cupissa tuli jo edellisellä kierroksella.

Sheffield Wednesday kokosi itsensä ja meni FA Cupissa jatkoon QPR:n kustannuksella. Vaikka joukkue ailahteleekin paljon, sen perustaso on suoran mitan isäntiä parempi ja viime viikkoina Owlsille on tullut komeita päänahkoja. Massimo Luongo otti katastrofaalisessa Blackburn -pelissä punaisen kortin ja on tässä ottelussa pelikiellossa. Myös muita poissaoloja on Gary Monkin päänvaivana loukkaantumisten vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Vieraat ovat tässä ottelussa selkeähköjä suosikkeja ja vetoihin otetaan Owlsin menestystä. Tähän vetoon kelpaa kyllä tasapelivarmistus hyvin: vetosuositus on Tasapeli ei vetoa, Sheffield Wednesday kertoimella 1,81.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO