Aasian Mestarien liigan otteluita on jouduttu siirtämään koronaviruksen takia. Turnaukseen osallistuvien kiinalaisseurojen joitakin vierasotteluita on siirretty huhti- ja toukokuulle.

Kiinalaisseurojen ottelut helmi- ja maaliskuulta, jotka piti pelata Australiassa, on siirretty myöhempään ajankohtaan. Australia on rajoittanut matkustamista maahansa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Asiasta päätettiin tiistaina Kuala Lumpurissa Aasian jalkapalloliiton kokouksessa.

– Teimme yhdessä päätöksen vaikeaan asiaan liittyen. Halusimme löytää ratkaisun, jolla voimme pelata jalkapalloa turvallisesti niin pelaajien, tuomareiden kuin katsojienkin osalta, Aasian jalkapalloliiton pääsihteeri Windsor John sanoi BBC:lle.

Australiassa on todettu tähän mennessä 12 koronavirustapausta, ja se esti viime viikolla muiden kuin australialaisten saapumisen maahan Kiinasta.