© Kuva: Getty Images

Cluj – Sevilla: Vaikea retki Romaniaan

Eurooppa-liiga
Cluj – Sevilla
Torstai 20.02. klo 19:55

Myös Eurooppa-liigan jatkopelit käynnistyvät tällä viikolla. Erittäin mielenkiintoinen ottelupari torstaina on Cluj – Sevilla. Romanialaisia käsiteltiin jo syksyllä lohkovaiheessa – joukkue meni jatkoon kovasta lohkosta, jossa toinen jatkoon mennyt joukkue oli Celtic. Rannalle puolestaan jäivät laatujoukkueet Lazio ja Rennes. Sevilla puolestaan meni selkeästi jatkoon omasta, hieman kevyemmästä lohkostaan.

Cluj keräsi lohkopeleistään neljä voittoa ja vaikka kilpakumppanien motivaatioita voi vain arvailla, suoritusta voi pitää kovana. Kotonaan romanialaiset voittivat kaikki lohkopelinsä ja kotimenestyksestä kovaa Sevillaa vastaan on kaikki kiinni myös tällä kertaa. Cluj elää hyvin järjestäytyneellä puolustuksellaan: lohkopeleissä vastustajat saivat aikaiseksi yhteensä ainoastaan neljä maalia. Cluj johtaa kotimaan sarjaa, eikä sille ole kolmeen viimeiseen otteluun tehty maaliakaan.

Sevilla on lähtökohtaisesti paljon isäntiään kovaluokkaisempi ryhmä. Lohkossa se hävisi ainoastaan päätöspelin Apoelia vastaan ja siinä motivaatioetu oli vahvasti vastustajilla. Sevilla on pelannut La Ligassa eheän kauden ja on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä. Julen Lopeteguin ryhmä on hyvin harmoninen kokonaisuus, vaikka Espanjan parhaille joukkueille se häviääkin laadussa. Joukkueen terveystilanne on isäntien lailla hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

Sevilla lähtee otteluun epäilemättä suosikkina, mutta jo syksyllä nähtiin, ettei retki Romaniaan ole ikinä helppo. Niinpä tähän saumaan houkuttelee kokeilemaan, että Cluj yltäisi pelissä vähintään tasapeliin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Cluj +0.5 kertoimella 1,93.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.