AC Milan ja Juventus kohtasivat torstaina Coppa Italian välierien avausosassa. San Sirolla pelattu ottelu päättyi lopulta 1-1 lukemiin.

Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi, ja hallitsi ensimmäistä jaksoa. Maalipaikat kirjattiin milanolaisille lukemin 8-1. Paras paikka osui Davide Calabrialle, jonka vedon Gianluigi Buffon kuitenkin pystyi torjumaan kulmapotkuksi.

Vieraiden jakson ainoa paikka osui Juan Cuadradolle, mutta hän ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Gianluigi Donnarummaa. Avausjaksolla ei siis maaleja nähty.

Milan siirtyi ottelussa johtoon 61. minuutilla Ante Rebićin osumalla. Kroatialainen laukoi pallon volleysta verkon perukoille boksin sisältä. Syötön maaliin antoi Samu Castillejo.

Juventus pääsi pelaamaan 71. minuutista lähtien miehen ylivoimalla, kun kotijoukkueen Theo Hernández sai ulosajon toisen keltaisen kortin myötä.

Vieraat onnistuivat lopulta tasoittamaan kamppailun lisäajalla. Cristiano Ronaldon saksipotku osui Calabrian käteen boksin sisällä, ja pallo vietiin pilkulle. Portugalilainen ampui pallon rankkarista keskelle ohi Donnarumman. Lisäosumia kamppailussa ei enää nähty, joten toiseen osaotteluun Torinoon lähdetään tasatilanteesta.