Mestarien liiga
Dortmund – Paris SG
Tiistai 18.02. klo 22:00

Mestarien liigassa on talvehdittu ja nyt on aika aloittaa kauan odotettu pudotuspelivaihe. Tiistain ensimmäisessä nostossa on vastakkain herkullinen pari Borussia Dortmund – Paris Saint Germain. Ensimmäiset osaottelut voivat joskus olla luonteeltaan varovaisempia, mutta odotan jo tiistain ottelusta todella viihdyttävää. Molemmilla joukkueilla on huikea tulivoima ja tämä match-up on todella mieleinen.

Dortmund hankki tammikuun siirtoikkunassa norjalaissensaatio Erling Braut Hålandin Salzburgista. Karsinnoissa ilotellut lahjakas kärkipelaaja saanee vastuuta tässä ottelussa, sillä sekä Marco Reus että Julian Brandt ovat tiistaina poissa – tämä vaikuttaa vääjäämättä isäntien hyökkäysten rakenteluun. Jadon Sancho on ollut huikean tehokas koko kauden ja myös häneltä odotetaan tehoja. Viikonloppuna Lucien Favren suojatit murskasivat Frankfurtin lukemin 4-0. Tällä kertaa siis välillä repaleinen puolustuskin onnistui tehtävässään.

Tämä kierros on viime vuosina ollut PSG:lle kohtalokas ja nyt ei jättibudjetilla operoiva seura aio tähän tyytyä. Vieraiden hyökkäyskalusto on Kylian Mbappén johdolla typerryttävän laadukas ja joukkue on nakutellut kauden mittaan järkyttävän määrän maaleja. Viikonloppuna päädyttiin Amiensin kanssa 4-4 tasapeliin vahvasti kierrätetyllä miehistöllä. Mestarien liigan alkulohkossa Thomas Tuchelin joukkio oli aivan omaa luokkaansa. Kokoonpanopuolella Neymarin pitäisi olla mukana, mutta puolustuksessa Tuchel joutuu hieman miettimään kokoonpanoaan uusiksi.

Lyö vetoa ottelusta:

PSG on varsinkin kokoonpanotietojen jälkeen vahvempi kokoonpano, vaikka Dortmundia ei kannata sitäkään vähätellä. Itse lähden siitä, että ranskalaiset menevät tällä kertaa avauskierrokselta jatkoon ja ovat vahvoilla jo avauskamppailussa vieraissa. Vetosuositus on PSG voittaa ottelun kertoimella 2,37.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO