Suomen cup
FC Honka – HJK
Torstai 27.02. klo 15:00

Tämän vuoden ensimmäinen metroderby pelataan torstaina iltapäivästä, kun FC Honka isännöi Suomen cupin lohkovaiheen päätöskierroksella HJK:ta. Lähtökohdat otteluun ovat selkeät: Klubi on jo varmistanut paikkansa jatkopeleissä, kun taas FC Honka tarvitsisi vielä ainakin pisteen, jottei sen tarvitsisi jännittää lauantaina pelattavaa HIFK:n ottelua.

Hongan lohkovaihe on sujunut aivan kohtuullisesti, mutta ilman suurempaa loistoa. Tässä vaiheessa kalenterivuotta toki on turha odottaa vielä täysin toimivaa pelisysteemiä, vaan asioita ajetaan Suomen cupin yhteydessä sisään. Hongan terveystilanne on suhteellisen mukava, sillä ainoa varma poissaolija on Demba Savage. Arlind Sejdiun pelikuntoa tarkastellaan vielä torstain aikana.

Klubin lohkovaihe on sujunut odotetun vakuuttavasti. Joukkue on näille leveysasteille todella laadukas ja laatu ulottuu myös penkille asti. Jatkopaikan jo varmistuttua on tietysti mahdollista, että ulos ei anneta kaikkea. Pelipaikoista on kuitenkin sen verran kova kilpailu, että uskon motivaatiota löytyvän joukkueen sisäisen nokkimisjärjestyksen puitteissa. Poissaoloja Klubilla on muutamia: ainakin Enoch Banza, Antonio Reguero sekä Joonas Vahtera ovat varmasti poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Motivaatiotekijät vaikuttavat kertoimiin, mutta itse menen perusluokka edellä ja luotan Klubin suorittavan hyvin. Ja kerroin kattaa riskin, jos näin ei jostain syystä tapahtuisikaan. Vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 2,60.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO