© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter – TPS: Taistelu Turun herruudesta

Suomen Cup
FC Inter – TPS
Lauantai 29.02. klo 15:15

Lauantaina Suomen cupissa pelataan Turun derby FC Interin ja TPS:n välillä. Joukkueiden välillä on tervettä kilpailua ja kissanhännän vetoa ja tämä sisätiloissa pelattava ottelu myytiin loppuun jo hyvissä ajoin. Inter on varmistanut jo paikkansa cupin jatkopeleissä, kun TPS taas tarvitsisi ottelusta vähintään tasapelin, ettei sen tarvitsisi jännittää HIFK:n edesottamuksia lauantai-iltana.

FC Inter pelasi kaksi viikkoa sitten tasapelin HIFKin kanssa ottelussa, jossa turkulaiset joutuivat lopussa puolustuskannalle Kevin Kouassivi-Benissanin ulosajon myötä. Interin joukkue on tälle kaudellekin Veikkausliigaan laadukas, mutta hyökkäykseen odotetaan vielä lisävahvistusta. Interin kerrotaankin neuvottelevan norjalaisen Stabaekin kanssa viime kauden Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi valitun Filip Valencicin hankkimisesta myös täksi kaudeksi.

TPS teki viikolla kaksi ainakin paperilla lupaavan oloista hankintaa: laitapuolustaja Masahudu Alhassanilla on Serie A-kokemusta ja laitahyökkääjä Tehe Olawale tulee lainalle Parman organisaatiosta. Nämä hankinnat nostavat odotuksia TPS-fanien keskuudessa ja miesten debyytit ovat mielenkiintoista nähtävää – joskin lauantain ottelu saattaa tulla liian pian. Viime cup-ottelussa Honkaa vastaan turkulaiset ylsivät maalittomaan tasapeliin, vaikka toisella jaksolla olivatkin melko pahasti jyrän alla.

Lyö vetoa ottelusta:

Inter lähtee otteluun suosikkina, mutta TPS haastaa varmasti paikallisvastuksen parhaansa mukaan. Inter ei jatkopaikan varmistaneenakaan varmasti anna suosiolla paikallisvaltikkaa kilpakumppanille. Lähtökohtaisesti ottelussa ei maaleilla mässäillä – otan vetosuosituksen Interin voitosta ja TPS:n maalittomuudesta: FC Inter voittaa päästämättä maaleja kertoimella 2,95.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.