FC Inter voitti lauantaina Turun Palloseuran 1-0 Suomen Cupin Veikkausliigan A-lohkossa.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Avauskokoonpano iltapäivän derbyyn on nimetty!

FC Inter - TPS käyntiin klo 15.15 LähiTapiola-areenalla sekä Ruudussa. #fcinterturku #fctps #suomencup #INTTPS

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
Derbypäivä! ⚫️⚪️ TPS kohtaa Suomen Cupissa tänään FC Interin. Loppuunmyyty derby starttaa LähiTapiola-areenalla klo 15.15.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen on nimennyt kokoonpanon päivän otteluun: fc.tps.fi/fi/uutiset/fc-…

#FCTPS #SuomenCup #Veikkausliiga #TKOMV #Turku

TPS aloitti ottelun terävästi prässäten ensimmäisten minuuttien aikana ärhäkästi, mutta Inter sai hiljalleen pelinsä kulkemaan.

Inter olisi voinut siirtyä johtoon jo 12. minuutilla, kun Timo Furuholm petasi loistavan tekopaikan maalin edustalle Liliulle, mutta brasilialaishyökkääjä osui palloon huonosti.

José Riveiron suojatit saivat lopulta osumansa 39. minuutilla. TPS ei saanut purettua Matias Ojalan antamaa kulmapotkua rangaistusalueeltaan, debyyttiään Interissä pelannut Taiki Kagayama reagoi nopeasti ja pisti pelivälineen lähietäisyydeltä sisään. 1-0.

FC Inter oli varmistanut jatkopaikkansa jo ennen peliä. TPS:n kohtalo selviää myöhemmin tänään pelattavassa IFK Mariehamnin ja Helsingin IFK:n välisessä ottelussa. TPS on kiinni viimeisessä jatkopaikassa, mutta HIFK on sitä kolme pistettä perässä. Interin lisäksi jatkossa ovat myös lohkovoittaja Helsingin Jalkapalloklubi ja kolmanneksi tullut Honka.