Gianluigi Buffonin kahden sukupolven paitakokoelma sai jälleen uuden lisäyksen: ”Odotan heidän lapsenlapsiaan!”

© Kuva: Getty Images

Maalivahtilegenda Gianluigi Buffon pelasi torstaina kauden 11. ottelunsa Juventuksen tolppien välissä, kun joukkue päätyi Italian Cupin välierien ensimmäisessä osassa 1-1-tasapeliin AC Milanin vieraana.

Viime kuussa 42 vuotta täyttänyt Buffon näytti jälleen, että ikä on hänelle vain numero. Italian maajoukkueen entinen ykkösvahti teki ottelussa peräti kymmenen torjuntaa.

Tietyin tavoin Buffonin ikäero muihin kanssapelaajiin kuitenkin näkyi. Esimerkiksi siitä, että AC Milanin vaihtopenkillä istui 18-vuotias Daniel Maldini, jonka isä Paolo Maldini, 51, taas istui katsomon puolella. Myös Paolon isä Cesare Maldini oli menestyksekäs jalkapalloilija Milanissa.

Buffon pelasi Paolo Maldinin kanssa 22 kertaa vastakkain ja Italiaa edustaessa 23 kertaa samalla puolella. Daniel Maldini ei päässyt Juventusta vastaan kentälle, mutta Buffon vaihtoi hänen kanssa pelipaitoja täydentääkseen näyttävää kokoelmaansa. Hänellä on nyt kasassa jo neljä nisä-poika-kaksikon pelipaidat. Aiemmin Buffon on saanut myös Enrico ja Federico Chiesan, Lillian ja Marcus Thuramin sekä George ja Timothy Weahin paidat.

– Odotan heidän lapsenlapsiaan! vitsaili Buffon torstain ottelun jälkeen Daily Mailin mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.