Ilman vakituista valmentajaa Jürgen Klinsmannin eron jälkeen ollut Hertha Berlin voitti lauantaina vieraskentällä Paderdbornin 2-1-lukemin. Joukkuetta luotsasi tuolloin Alexander Nouri, mutta seura etsii aktiivisesti uutta valmentajaa.

Uuden valmentajan etsinnät eivät ole vain huhua, sillä seurajohdosta kommentoitiin aihetta ja esiin nostettiin myös yksi nimi. Hertha Berlinin toimitusjohtaja Michael Preetz nimittäin ilmoitti, että seura on kiinnostunut Niko Kovacista, joka sai aiemmin tällä kaudella potkut Bayern Münchenin peräsimestä.

Preetz myös totesi, että ei usko Kovacin houkuttelevan olevan helppoa. Hänen arvionsa mukaan useat muutkin seurat tavoittelevat tällä hetkellä ilman seuraa olevaa valmentajaa.

48-vuotias Kovac edusti Hertha Berliniä viiden vuoden ajan omalla pelaajaurallaan. Valmentajana hän on toiminut jo muun muassa Kroatian maajoukkueessa ja Eintracht Frankfurtissa, josta hän siirtyi Bayern Müncheniin kesällä 2018. Hän sai potkut seurasta viime marraskuussa.