Hollantilaislähde: Keskikenttäpelaaja palaamassa Suomeen – vahvistuuko KuPS kovalla paluumuuttajalla?

© Kuva: Juha Tamminen

Hollantilaislehti De Limburgerin mukaan keskikenttäpelaaja Urho Nissilä on palaamassa takaisin Suomeen. Nissilä, 23, on ollut kuluvan kauden lainalla Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa MVV Maastrichtissa.

Otteluita Kuopiosta kotoisin olevalle keskikenttäpelaajalle on kertynyt tällä kaudella kahdeksan. Viime aikoina peliaika on ollut tiukassa, ja lehden mukaan Nissilä ei olisi jatkamassa enää seurassa vaan palaisi Suomeen. Nissilä on ollut hollantilaisseurassa lainalla belgialaisesta Zulte Waregemista.

Savon Sanomat uutisoi jo aiemmin, että Kuopion Palloseura yrittäisi hankkia kasvattinsa takaisin Kuopioon. Nissilä lähti juuri KuPS:sta ulkomaille kesällä 2018. Keskikenttäpelaaja kuului hallitsevan Suomen mestarin avainpelaajiin viimeisimpinä vuosinaan seurassa.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?