Huuhkajien kaksikko sai uuden päävalmentajan Italian Serie A:ssa

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin tänään, että Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin edustama Brescia on antanut kenkää päävalmentaja Eugenio Corinille. Nyt Brescia kertoo pestanneensa hänen tilalleen uruguaylaisen Diego Lópezin.

Italialainen Corini, 49, valmensi Bresciaa jo toista kertaa tällä kaudella. Hän sai ensiksi kenkää marraskuussa, mutta hänet palkattiin kuukauden päästä takaisin, kun hänen seuraajansa Fabio Grosso oli johdattanut joukkueen kolmeen peräkkäiseen tappioon yhteismaalein 0-10. Corinin jälkimmäinen pesti kesti kahdeksan ottelua, mutta päättyi kuuden pelin voitottomaan putkeen.

Sarjanousija Brescia on Italian Serie A:ssa viimeistä edellisenä, kun 16 kierrosta on jäljellä. Sillä on putoamisviivaan matkaa neljä pistettä.

Tänään, keskiviikkona, ensimmäiset treeninsä Brescialle vetävä López, 45, on italialaisen jalkapallon seuraajille tuttu niin pelaaja- kuin valmennusuraltaan. Hän vietti valtaosan pelaajaurastaan Cagliarissa, jonka päävalmentajana hän on toiminut kahdesti. Lisäksi López on luotsannut saapasmaassa Bolognaa ja Palermoa.

Edelliset 1,5 vuotta López valmensi kotimaassaan Peñarolia, jossa hänen sopimuksensa päättyi joulukuussa. Hän oli aiemmin yhdistettynä huhuissa myös Genoan päävalmentajaksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.