Suomen miesten maajoukkueen toppari Joona Toivio teki lauantaina kaksi maalia, kun hänen edustamansa BK Häcken voitti Eskilsminne IF:n Ruotsin cupissa 4-0.

Toivion, 31, ensimmäinen maali syntyi avausjakson loppuhetkillä ja toinen, kun jälkimmäistä jaksoa oli pelattu kymmenen minuuttia. Häckenin muista maaleista vastasivat Ali Youssef ja Ahmed Yasin.

Transfermarkt-sivuston mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Toivio on tehnyt ammattilaisurallaan kaksi maalia yhdessä ottelussa. Hänen lisäkseen täydet minuutit Häckenin riveissä pelasi myös Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen.

BK Häcken

@bkhackenofcl

BK Häcken

45’ MÅL!! Joona placerar in 1-0 efter en hörna. Skönt!
HALVTID. 1-0 till gulsvart i ett regnigt Helsingborg.

BK Häcken on nyt voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan Ruotsin cupin lohkovaiheessa. Seuraavassa pelissään se kohtaa paremman maalieron turvin lohkoa johtavan Östersunds FK:n ensi viikon sunnuntaina. Ottelun voittaja etenee kilpailussa jatkoon.

BK Häcken

BK Häcken

4-0! Yaaaaasin!
SLUT. Vi vinner med 4-0 efter två mål av Toivio, ett av Youssef och ett av Yasin. Nästa helg ska allt avgöras, vi ses då!