Italiaan siirtynyt puolustaja tavoittelee paluuta Englannin maajoukkueeseen – ”Haluaisin todella kovasti EM-kisoihin”

© Kuva: Getty Images

Serie A:n AS Romaan viime kesänä siirtynyt Chris Smalling ei ole pelannut Englannin maajoukkueessa vuoden 2017 jälkeen. Smalling, 30, siirtyi Italiaan edustettuaan sitä ennen Manchester Unitedia yhdeksän kauden ajan.

Keskuspuolustajana operoiva Smalling ei ole kuitenkaan luopunut toivosta vielä sen suhteen, että palaisi maajoukkueeseen.

– Toki siitä on nyt jo muutama vuosi [viitaten edelliseen maaotteluun], mutta tavoitteeni on aina olla osa Englannin maajoukkuetta, Smalling sanoi BBC:lle.

– Tiedän, että Gareth [viitaten Englannin päävalmentajaan Gareth Southgateen], ja valmennusjohto ovat käyneet katsomassa pelejäni. Uskon, että olen heidän ajatuksissa, koska pelaan huippujoukkueessa, Smalling jatkoi.

– Yritän vain keskittyä pelaamaan täällä [viitaten Roomaan] hyvin, mutta haluaisin todella kovasti EM-kisoihin, hän päätti.

Smalling on pelannut tällä kaudella 19 ottelua roomalaisten paidassa. Toppari on onnistunut maalinteossa kahdesti.

– Olen enemmän kuin iloinen ensimmäiseen puolikkaaseen kaudestani. Meidän täytyy nyt pitää huoli siitä, että pelaamme loppukauden vahvasti, koska meillä on paljon, mistä pelata, mies päätti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.