Italialainen urheilujohtaja uskoo isoon vallanvaihtoon Serie A: ssa: ”Juventuksen diktatuuri päättymässä”

© Kuva: Getty Images

Italian olympiakomitea CONI:n puheenjohtaja Giovanni Malagò uskoo, että Juventuksen dynastia maansa pääsarjassa on tältä erää ohi.

Yleisesti on uskottu, että Antonio Conten valmentama Internazionale haastaisi Vanhan Rouvan tällä kaudella toden teolla. Sarjaa seuranneet saattavat kuitenkin ymmärtää Malagòn esittämän veikkauksen.

– Minusta näyttää hyvin todennäköiseltä, että Juventuksen diktatuuri on päättymässä.  Uskon näin maalaijärjen perusteella. Se, joka keskittyy yhteen kilpailuun, voi laittaa siihen kaiken fyysisen ja mentaalisen energiansa.

Tällä perusteella puheenjohtaja katsoo Scudetton olevan matkalla Rooman seudulle.

– Laziolla on juuri tämä tilanne. Jos mietin Internazionalen kalenteria, ottaen huomioon myös koronaviruksen aiheuttaman tilanteen, en haluaisi olla Conten kengissä.

Epidemian leviämisen pelon vuoksi Juventus-Internazionale pelataan tulevana viikonloppuna suljetuin ovin. Lazio kohtaa lauantaina Bolognan.

Juventus pitää kärkipaikkaa ennen kierrosta vain yhden pisteen erolla Lazioon. Ottelun vähemmän pelannut Internazionale on viiden pisteen päässä Laziosta.

Lähde: Corriere dello Sport