Italiassa kohu Mario Balotellin ympärillä: teinityttö syyttää raiskauksesta, hyökkääjä väittää joutuneensa kiristetyksi

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:ssa pelaavan Brescian hyökkääjä Mario Balotelli on epäiltynä raiskauksesta. Teini-ikäinen tyttö väittää Balotellin syyllistyneen raiskaukseen heinäkuussa 2017.

Balotelli kiistää syyllisyytensä ja väittää tytön yrittäneen kiristää häneltä 100 000 euroa jo useita viikkoa ennen kuin tämä on mennyt tekemään raiskaissyytöksen futistähdestä.

Italian oikeusjärjestö on avannut tapaukseen kaksi tutkintaa. Yksi niistä järjestetään Bresciassa, jossa Balotelli nykyään pelaa. Toinen tutkinta järjestetään tytön kotikaupungissa Vicenzassa, Italiassa.

Balotellin leiristä kerrottiin ranskalaislehti Nice-Matinille tytön asianajajan vaatineen maksettavaksi 100 000 euroa. Balotellille ilmoitettiin, että jos summaa ei makseta, tyttö veisi asian eteenpäin virallisten tahojen selvitettäväksi.

Balotellin, joka oli kaksikon tapaamishetkellä 26-vuotias, mukaan tyttö väitti olevansa 18-vuotias ja näytti tämän lisäksi henkilöllisyystodistuksensa todistakseen väitteensä.

Nice-Matinin mukaan Balotelli on kertonut avoimesti poliisille, että hänellä oli lyhyt suhde tytön kanssa, ja että hän harrasti tämän kanssa seksiä yökerhossa ja yksityisellä rannalla.

Poliisi on kuullut molempien versiot tapahtuneesta. Balotellin mukaan tyttö oli suostuvainen seksiin, kun taas tytön mukaan hän oli vastahakoinen ja häntä pyörrytti alkoholin nauttimisen vuoksi.

Tytön iästä liikkuu mediassa yhä ristiriitaisia tietoja. Ei ole varmuutta siitä, oliko tyttö 16- vai 17-vuotias silloin, kun hän lomaili Balotellin kanssa Nizzassa.

Balotelli edusti tuolloin Ranskan Liigan Nicea eli nizzalaisseuraa.

Balotelli meni poliisin puheille jo 22. joulukuuta vuonna 2017 kertoaakseen joutuneensa tytön ja tämän lakimiehen kiristämäksi. 15. tammikuuta 2018 tyttö ja lakimies menivät poliisin pakeille ja väittivät Balotellin syyllistyneen raiskaukseen.

Tapauksen alustava kuuleminen on suunniteltu pidettäväksi 24. marraskuuta.

Lähteet: Football Italia & Get Football News France -sivusto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.