FC Inter tiedottaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen 23-vuotiaan Taiki Kagayaman kanssa. Japanilaishyökkääjän sopimus on yksivuotinen, mutta siinä myös optio kaudesta 2021.

Kagayama haki jo viime vuonna sopimusta FC Interiin, mutta tuolloin vielä tuloksetta. Sen sijaan hän löysi pelipaikan Ykkösen Musan Salamasta. Alkukauden aikana Kagayama teki seitsemän maalia 15 ottelussa ja hänet valittiin Ykkösen kesäkuun pelaajaksi. Sen jälkeen japanilainen sai siirron sarjaporrasta ylemmäs KPV:hen.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Japanilaishyökkääjä Taiki Kagayama siirtyy Interiin!

Tervetuloa Inter-perheeseen @taiki_ac!
Lue lisää👉 fcinter.fi/taiki-kagayama…

#fcinterturku #enemmänyhdessä #veikkausliiga

Interin päävalmentaja José Riveiro perustelee pitkään seuraamansa Kagayaman hankintaa tämän monikäyttöisyydellä. Valittu linja siis pitää, sillä suurin osa Interin uusista tulokkaista hallitsee sujuvasti monta eri pelipaikkaa.

– Taiki on hyvin kurinalainen pelaaja ja valmis tekemään kentällä juuri sitä, mitä häneltä pyydetään. Hän on hyvin aktiivinen niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin ja pelaajana erittäin monipuolinen, Riveiro kehuu.

– Hän pystyy pelaamaan niin keskikentällä, kymppipaikalla kuin laidallakin. Olen siis tyytyväinen, että saamme hänet vihdoin tänne ja uskon hänen nostavan joukkueemme kokonaistasoa.

Kagayama itse on tyytyväinen siihen, että töitä löytyi edelleen Suomesta.

– Minulle merkitsee paljon, että saan jatkaa pelaamista Suomessa. Ensimmäinen kerta uudessa ympäristössä on aina vaikea, joten koen olevani nyt valmiimpi. Odotan kaudelta hyviä tuloksia ja uskon, että Interillä on siihen kaikki potentiaali, Kagayama sanoi.