Saksalainen hyökkääjälegenda ja Saksan maajoukkueen entinen päävalmentaja Jürgen Klinsmann on ilmoittanut eronneensa Hertha Berlinin päävalmentajan tehtävästä. Klinsmann kertoi asiasta itse Facebookissa ennen kuin Hertha ehti asiasta tiedottaa. Klinsmannin pesti Berlinissä kesti vain kymmenen viikkoa.

– Tarvitsen päävalmentajana tähän kesken olevaan tehtävään myös päätöksiä tekevien henkilöiden luottamusta, Klinsmann kirjoitti eroilmoituksessaan.

– Etenkin putoamiskamppailussa yhtenäisyys ja olennaiseen keskittyminen ovat tärkeimpiä elementtejä. Jos niitä ei voida taata, en voi hyödyntää potentiaaliani valmentajana enkä pysty kantamaan vastuutani.

– Siksi olen tullut pitkän harkinnan jälkeen johtopäätökseen vapauttaa paikkani Herthan päävalmentajana. Vetäydyn samalla jälleen alkuperäiseen pitkäkestoiseen tehtävääni seuran johtokunnan jäsenenä, Klinsmann jatkoi.

Vielä maanantaina Klinsmann osallistui rennon oloisena Hertha Berlinin Facebook-sivuillaan järjestämään livechattiin.

[readmore from=Klinsmann-Jürgen]

– Tiistaina pojat tulevat taas tuoreina kentälle ja alamme keskittyä täysillä Paderborn-otteluun, Klinsmann sanoi eilen.

– Seuraavista peleistä ei tule helppoja, mutta olemme hyvällä tiellä ja uskomme, että saamme lisää pisteitä. Olemme kuusi pistettä karsijan paikalla olevaa Düsseldorfia edellä ja haluamme ottaa karsintaviivaan etäisyyttä viikko viikolta.