Nicolás Otamendi on edustanut Manchester Cityä vajaan viiden vuoden ajan.

32-vuotias toppari jäi viime kaudella seurassa pienelle peliajalle ja halusi tiettävästi poistua muihin maisemiin, mutta argentiinalainen jäi lopulta kuluvaksi kaudeksi Manchester Cityyn.

Manchester City on kärsinyt tällä kaudella huomattavista loukkaantumisongelmista etenkin puolustuksessaan ja Otamendi on saanut siten mukavasti peliaikaa.

Otamendin agentin mukaan puolustaja haluaisi palata jossain vaiheessa Argentiinaan pelatakseen kannattamansa seuran River Platen paidassa.

– Otamendi on suuri Riverin kannattaja. Hänellä oli hiljattain syntymäpäivät ja syntymäpäiväkakussa oli Riverin logo. Se kertonee kaiken tarpeellisen. Otamendi haluaa lopettaa uransa Riverissä, mutta päätös ei riipu ainoastaan hänestä.

– Otamendilla on sopimus Manchester Cityn kanssa ja sitä on vielä kaksi vuotta jäljellä. Hän on onnellinen Cityssä, onnellisempi kuin viime vuonna, eikä hän pura sopimustaan, Otamendin edustaja Martín Sendoa kertoi TyC Sportsille.

– Sopimuksensa jälkeen hän voisi palata Argentiinaan. Hän tekisi mitä vain pelatakseen River Platessa.

Sendoa ei kuitenkaan poissulje täysin sitä, että Otamendi voisi siirtyä Riveriin ennen kesää 2022, jolloin sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy.

– Minun on katsottava, mitä hänen kanssaan tapahtuu. Otamendi on päässyt pelaamaan ja Cityä on kunnioitettava. Riverin kannattajat ja Otamendi haluavat siirron tapahtuvan, mutta River ei ole ottanut meihin yhteyttä. Toki jos Marcelo Gallardo (River Platen päävalmentaja) soittaa hänelle ja vakuuttaa hänet, mitä vain voi tapahtua.